Нова серія від Lowrance - HDS Gen2 Touch. Оглядова стаття 2013-01-06

Виявлення

Вбудована, чотириканальна гідролокаційна технологія

Промені датчика StructureScan® HD гарантують огляд з правої та лівої сторін, у комплексі з технологією DownScan Imaging™ описується повноцінна картина.

Визуализация по правую и левую сторону борта, совместно с технологией DownScan Imaging, позволяет рассмотреть затонувшее судно и косяк мелкой рыбы.

Візуалізація по праву та ліву сторону борту, спільно з технологією DownScan Imaging, дозволяє розглянути судно, що затонуло, і косяк дрібної риби.

 

Оснащений технологією Broadband Sounder™, яка у 2008 році отримала високу нагороду на виставці MAATS (Marine Aftermarket Accessories). Як результат, маємо найвищу чистоту огляду підводних структур та коректну інтерпретацію виду риб.

 

Прорисовка подводного пространства с помощью Broadband Sounder (слева) и DownScan Imaging (справа), где отчетливо виден судак, косяк мелкой рыбы и полоса донных зарослей.

Промальовування підводного простору за допомогою Broadband Sounder (ліворуч) та DownScan Imaging (праворуч), де виразно видно судак, косяк дрібної риби та смуга донних заростей.

 

Прокручування історії TrackBack з новою функцією перегляду Preview Pane

 

Прокручуйте історію ехолота та позначайте точки на треку без зупинки запису в режимі реального часу. Нова функція перегляду Preview Pane дозволяє швидко переміщатися з історії відлуння, посилаючись на пройдену область маршруту.

 

Прокрутка истории TrackBack с использованием Preview Pane для быстрого перехода к участку трека, где расположена искомая точка.

Прокручування історії TrackBack з використанням Preview Pane для швидкого переходу до ділянки треку, де розташована точка.

 

Об'єднана технологія DownScan Overlay™

 

Ексклюзивна технологія від Lowrance – DownScan Overlay, об'єднує два найкращі способи зондування товщі води під вашим судном, це: за допомогою широкосмугового сонара Broadband Sounder та нижнього сканування DownScan Imaging.

 

На экране эхолота отображен результат совместной работы Broadband Sounder/DownScan (вверху) и структурированный снимок сканера StructureScan (внизу).

На екрані ехолота відображається результат спільної роботи Broadband Sounder/DownScan (вгорі) та структурований знімок сканера StructureScan (внизу).

 

Навігація

 

Представляємо технологію Insight Genesis™

 

Створюйте персональну високоточну карту, використовуючи дані ехолота записані та збережені вами. Карта з високою роздільною здатністю міститиме інформацію про твердість дна на різних ділянках водойми, і навіть присутність рослинних чагарників.

 

Карта Insight Genesis с предельной четкостью и детализацией объектов.

Карта Insight Genesis із граничною чіткістю та деталізацією об'єктів.

 

Синхронна навігація Dual-Chart

 

HDS Gen 2 Touch гарантує найбільш ємну, інформативну навігацію у двох режимах перегляду. Інноваційна технологія Lowrance Dual-Chart дозволяє працювати синхронно із двома картами: Navionics® та Insight. У результаті ми отримуємо доступ до використання кращих оглядових можливостей для швидкої навігації на водній поверхні.

 

Двойной просмотр Dual-Chart Viewing встроенной карты Insight USA™ (слева) и Navionics® Platinum+ (справа).

Подвійний перегляд Dual-Chart Viewing вбудованої картки Insight USA™ (ліворуч) та Navionics® Platinum+ (праворуч).

 

3D Візуалізація на місцевості

 

З недавніх пір карти Lowrance Insight можна переглядати в режимі 3-мірної перспективи. Це стосується не тільки опцій Lake Insight™, Nautic Insight™ та HD карток, але поширюється також на всі графічні зображення карток Insight, інтегровані в моделі ехолотів HDS Gen2.

 

Навигация по карте Insight в режиме 3D (слева) и 2D.

Навігація по карті Insight у режимі 3D (ліворуч) та 2D.

 

Можливість удосконалення вашої навігаційної карти

 

Вбудована технологія StructureMap™ Overlay

 

Накладення відбитка право- та лівостороннього скану StructureScan™ на будь-яку з карт, полегшує читання даних про підводні структури та орієнтацію їх по відношенню до судна.

 

На раздвоенном дисплее карта в 3D формате с наложением скана StructureMap.

На роздвоєному дисплеї картка у 3D форматі з накладанням скана StructureMap.

 

Додаткові опції Sirius® Weather та Broadband Radar™

 

Ви можете розширити навігаційну картину ехолота даними про погоду та радіолокацію*, використовуючи додаткові опції Sirius XM weather/radio плюс Broadband 3G/4G. Підключення даних функцій підвищує обізнаність та, відповідно, вашу безпеку на воді.


*Для накладання даних радіолокації необхідний індукційний компас RC42 Rate Gyro Fluxgate Compass


Перевага

Новинка! Дисплей ще ширший та яскравіший!


Вибирайте ехолот/картплоттер з 12-дюймовим дисплеєм для неперевершеної чіткості та деталізації, або з 7-дюймовим дисплеєм, що приховує екстра можливості всередині компактного корпусу.

 

Новинка! Простий у використанні сенсорний екран!

Відкривайте неабиякий потенціал HDS, натискаючи мінімальну кількість кнопок, швидко та без проблем осягаючи передові технології. Перший сенсорний дисплей створювався з думкою про рибалок, щоб з ним було простіше працювати у стиснених, складних умовах. Крім усього іншого, модернізований SolarMAX™ має розширений кут огляду і відмінно читається при яскравому сонячному світлі.

Гнучкі можливості мережевого сервісу

Мережевий контакт та обмін даними між усіма моніторами лінійки HDS гарантує максимальну функціональність та економію коштів. NMEA 2000®, NMEA 0183 та Ethernet-сумісні пристрої з двома Ethernet портами.

 

Оновлення для підвищення продуктивності

 

Сонари/картплотери лінійки HDS Gen2 Touch сумісні з обладнанням: Broadband 4G™ і 3G™ Radar, супутникове радіо LWX-1 SIRIUS® та приймач прогнозів погоди, LGC-4000 зовнішня GPS антена, морський аудіосервер SonicHub™, система попереджень кабель плюс вхід для відеокамери на моделях з 9-ти та 12-ти дюймовим дисплеєм.

 

Логотип Lowrance HDS Gen2 Touch

 

 

Функціональні особливості HDS-7 Gen 2 Touch:

 

Lowrance HDS-7 Gen2 Touch

  • Широкоформатний, 16:9, WVGA кольоровий TFT LCD дисплей з діагоналлю 7" (17,8 см) та роздільною здатністю 800 х 480 пікселів
  • Вбудований StructurScan® HD, а також технологія Broadband Sounder™, що завоювала багато нагород, з DownScan Overlay™ і функцією TrackBack™
  • Підтримка вбудованих або власних карт, карт Navionics®Накладення зображення сканера на карту в реальному часі в 3D-проекції StructureMap™, Broadband Radar™
  • Бездоганний, вдосконалений дисплей SolarMAX™ PLUS для кращого огляду ракурсу.
  • Один порт Ethernet, і один SD слот.

 

Детальніше>>>

 

Функціональні особливості HDS-9 Gen 2 Touch:

Lowrance HDS-9 Gen2 Touch

  • Широкоформатний, 16:9, WVGA кольоровий TFT LCD дисплей з діагоналлю 9" (22,8 см) і роздільною здатністю 800 х 480 пікселів.
  • Вбудований StructurScan® HD, а також технологія Broadband Sounder™ з DownScan Overlay™ і функцією TrackBack™, що завоювала багато нагород
  • Підтримка вбудованих або власних карт, карт Navionics®
  • Накладення зображення сканера на карту в реальному часі в 3D-проекції StructureMap™, Broadband Radar™
  • Бездоганний, вдосконалений дисплей SolarMAX™ PLUS для кращого огляду ракурсу.
  • Два Ethernet порти, два повнорозмірні SD слоти та вхід для відео камери (кабель для підключення відеокамери продається окремо)

 

Детальніше>>>


Функціональні особливості HDS-12 Gen 2 Touch:

Lowrance HDS-12 Gen2 Touch

  • Широкоформатний, 16:9, WXGA кольоровий TFT LCD дисплей з діагоналлю 12,1" (30,7 см) і роздільною здатністю 1280 х 800 пікселів"
  • Вбудований StructurScan® HD, а також технологія Broadband Sounder™ з DownScan Overlay™ і функцією TrackBack™, що завоювала багато нагород
  • Підтримка вбудованих або власних карт, карт Navionics®
  • Накладення зображення сканера на карту в реальному часі в 3D-проекції StructureMap™, Broadband Radar™
  • Бездоганний, вдосконалений дисплей SolarMAX™ PLUS для кращого огляду ракурсу.
  • Два Ethernet порти, два повнорозмірні SD слоти та вхід для відео камери (кабель для підключення відеокамери продається окремо)

 

Детальніше>>>

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories