SpotlightScan™ Sonar 2014-02-07

 

Анонс SpotlightScan™ Sonar

Компанія Lowrance, провідний світовий бренд у галузі морської електроніки для риболовлі, оголосила про вихід у продаж гідролокатора SpotlightScan, призначеного для тролінгового двигуна.

SpotlightScan підніме

Пошук риби та зображення підводного світу на найвищий рівень. Тепер рибалки можуть отримати картину з феноменальними панорамними зображеннями. SpotlightScan дає детальну картину рибальських об'єктів навколо судна, яка виводиться на HDS Gen2 або HDS Gen2 Touch.
Новий SpotlightScan спрощує пошук риби та допомагає рибалкам заощадити дорогоцінний час на пошук продуктивних місць для риболовлі. Трансд'юсер SpotlightScan Sonar працює на частоті 455/800 кГц із максимальним діапазоном об'ємного сканування до 50 м.

Так выглядит SpotlightScan™ Sonar



SpotlightScan Sonar розроблений для детального сканування об'єктів, що знаходяться навколо та під судном. Структурний сканер поєднує функції DownScan Imaging(tm) та Broadband Sounder(tm). DownScan Imaging (455/800 кГц) визначає розташування та розмір риби під дном судна. Broadband Sounder(tm) (83/200 кГц) забезпечує чистоту відбитого сигналу. Всі підводні об'єкти (риба, рельєф дна та підводні перешкоди) будуть відображатися з недосяжною раніше роздільною здатністю, надаючи всю необхідну інформацію для риболовлі. Прилад має унікальну технологію цифрової обробки сигналу, що дозволяє очистити зображення від різного роду перешкод.
За словами генерального директора Lowrance, Лейфа Оттоссона, головна перевага SpotlightScan Sonar – це отримання повної панорамної картини підводного світу у всіх напрямках – спереду, навколо та під човном.

Доступний за ціною і простий в установці, SpotlightScan Sonar допомагає рибалкам швидко і точно визначити продуктивні рибні місця, не витрачаючи дорогоцінний час, за допомогою 360-градусного сканування.

SpotlightScan перетворювач швидко встановлюється шляхом приєднання до тролінгового двигуна. 2-променева технологія має забезпечити швидке оновлення картини. У поєднанні з картплотерами HDS на екран виводиться повна картинка судна, що відбувається навколо.

Отримати додаткову інформацію про Lowrance SpotlightScan Sonar можна у авторизованих дилерів та на сайті компанії.

ВАЖЛИВО
v HDS Gen2 (не сенсорний) моделі вимагають модуль SonarHub™ для сумісності з тарнсдьюсером SpotlightScan Sonar.
SpotlightScan Sonar не підходить для тролінгових моторів із ручним керуванням.

 


Корзина  

товар (пустая)


Articles categories