Нова серія ехолотів від Lowrance: Elite-4 HDI та Mark-4 HDI Series скоро у продажу! 2014-02-11

Lowrance анонсировала Elite 4 HDI и Mark 4 HDI

Повний комплект, автономний ехолот, навігатор, з гібридною технологією Hybrid Dual Imaging, тепер із розширеним (збільшеним), чудовим 4,3-дюймовим екраном високої роздільної здатності.

Компанія Lowrance,
яка з 1957 року займає лідируючу позицію у виробничій сфері морської електроніки, та з 1992 року у сфері навігаційних технологій – анонсувала випуск доповнення до серій рибопошукових навігаційних продуктів Elite та Mark: Elite-4 та Mark-4 Hybrid Dual Imaging™ (HDI ).


Прилади, що мають новітні стандарти продуктивності в ніші ехолокаційної та навігаційної електроніки, в межах доступного цінового діапазону, оснащені:

  • вбудованою GPS антеною (крім моделей з індексом Х);
  • високоточною чіткою візуалізацією та позиціонуванням;
  • ексклюзивною розробкою компанії – Hybrid Dual Imaging технологією, яка об'єднує Broadband Sounder™ та Downscan Imaging для повноцінного збору інформації під вашим судном.


Ряд моделей Elite-4 і Mark-4 з оновленим функціоналом представлений збільшеним супер яскравим 4,3-дюймовим дисплеєм, кольорової версії для Elite і в чорно-білому виконанні для Mark. Пристрій візуалізації містить на 70% більше пікселів і на 36% більше корисної площі екрана. и на 36% больше полезной площади экрана.

Новинки доступні в варіаціях тільки ехолота, тільки навігатора та в комбінованій збірці ехолот-картплоттера. Вони пропонують різноманітний спектр гідроакустичних та навігаційних функцій, одночасно з цим компактні та легкі в експлуатації.

Вбудований двочастотний датчик HDI Skimmer® технології Broadband Sounder ідеально малює «дуги» риби та відстежує рух приманки, тоді як нижній сканер Downscan Imaging видає реалістичний знімок підводних структур та об'єктів.

Винятковою особливістю Lowrance Downscan Overlay є можливість накладання зображення Downscan Imaging на зображення від Broadband Sounder. В результаті користувач має зображення вражаючої точності, немов він сам знаходиться під водою. Тут добре видно - де риба, де рослинність та підводні структури, а де сторонні затонули об'єкти. Прозорість накладання результатів сканування можна регулювати на власний смак.

Реалізована в приладах Lowrance система фільтрації шумів – Advanced Signal Processing (ASP) – звільняє додатковий час для риболовлі, знижуючи потребу в ручному налаштуванні параметрів. Отже, вся підводна картина як у долоні.

Тут також є опція перегляду історії TrackBack™, де користувач може прокручувати запис ехограми вперед-назад, аналізуючи ситуацію під водою. Вона допомагає визначати потенційно рибні місця, маркувати їх на карті. Не доведеться нарізати повторні кола, отже, час буде витрачено із задоволенням.

Моделі-картплотери Elite-4 і Mark-4 HDI додатково обладнані високоточною вбудованою GPS антеною. Пам'ять micro SD можна використовувати для завантаження картографії від Navionics® Gold и C-Map MAX-N.

«Ми пишаємося тим, що пропонуємо найінноваційніші ехолоти-картплотери виробництва Lowrance, для рибалки будь-якого достатку та професійного рівня» – каже Лейф Оттоссон, генеральний директор, Navico. «Нещодавно випущені Elite-4 та Mark-4 HDI моделі забезпечують потужну навігацію. Наша популярна HDI технологія, у комбінації зі збільшеним дисплеєм, пропонує рибалкам доступні за ціною, компактні в розмірах, але мега-функціональні пристрої, які перевершують усі очікування».

4,3-дюймові Elite-4 HDI та Mark-4 HDI з кольоровим та чорно-білим екраном відповідно, мають зручне меню та керуються одним пальцем. Режим перегляду – багатовіконний, є налаштування конфігурацій, швидкий доступ до зображення від Broadband Sounder і DownScan Imaging.

В оновленій лінійці представлені:

  • Elite-4x HDI – лише ехолот;
  • Elite-4m HD – лише картплоттер;
  • Elite-4 HDI – комбінований ехолот-картплоттер;
  • Mark-4 HDI – тільки комбінований ехолот-картплоттер;


Рибопошукові ехолоти Elite-4 HDI та Mark-4 HDI, які обладнані ультразвуковим датчиком-перетворювачем 83/200 kHz Skimmer, оптимальні для риболовлі на внутрішніх водах до 300 метрів завглибшки. Прилади, обладнані датчиком 50/200 kHz Skimmer, ідеально зарекомендували себе у глибоких прибережних водах та на озерах до 760 метрів. Глибинна можливість (максимальна глибина) нижнього сканування DownScan Imaging у всіх моделях однакова – 91 метр.

Серед додаткових аксесуарів: серія бронзових thru-hull трансд'юсерів HDI, комплект датчика на тролінг-мотор.

Усі трансд'юсери Airmar®, які використовувалися з приладами Lowrance HDS, також сумісні із оновленою версією.

Інші новини:

Lowrance і MotorGuide запускає інтерфейс PinpointConnect

Sonarhub Sounder

SpotlightScan™ Sonar

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories