Lowrance запускає ехолоти із технологією CHIRP 2014-04-30

Lowrance анонсировала новую линейку эхолотов с технологией CHIRP

Бренд Lowrance повністю належить компанії Navico, Inc. Яка на сьогоднішній день є найбільшим у світі виробником морської електроніки. Вона випускає на ринок продукцію під брендами: Lowrance, Simrad Yachting та В&G. Штат компанії Navico налічує близько 1500 співробітників у всьому світі. Також Navico має представників та дистриб'юторів у більш ніж 100 країнах по всьому світу.

Днями Lowrance, провідний світовий бренд морської електроніки, що працює на ринку з 1957 року, представив нове покоління приладів Elite-7 та Elite-5 із технологією CHIRP (Compressed High-Intensity Radiated Pulse).

Ці багатофункціональні моделі ехолотів і ехолотів/картплотерерів забезпечують найбездоганніший з усіх можливих зображень. Вони максимально озброєні: до своїх і без того численних функцій нові моделі отримали CHIRP-сонари з технологією, яка відтворює випромінювання у широкочастотному спектрі ехолокації кожного імпульсу.

Встановлюючи нові стандарти якості, ефективності та легкості у використанні, Lowrance оснастили нове покоління своїх ехолотів сенсаційною технологією CHIRP, на додаток до вже наявних Broadband Sounder та DownScan Imaging. Тепер рибалки отримують найбільш якісне та максимально чітке зображення товщі води та поверхні дна. CHIRP сонар має високу чутливість, забезпечує більш якісний дозвіл і чудове шумозаглушення, в результаті чого місця приманок і проживання риби можна побачити, що називається «неозброєним оком».


Завдяки винятковим можливостям технології Lowrance DownScan Overlay ™, користувачі зможуть відтворювати зображення, що отримується за допомогою DownScan Imaging, на екран в додаток до даних ехолокації CHIRP або Broadband Sounder, отримуючи при цьому абсолютно приголомшливий результат: чітке зображення риби, що не зливається з навколишнім.

Щоб продовжити час безпосереднього лову риби, вбудована в ехолот система фільтрації перешкод (ASP) знижує необхідність ручного налаштування параметрів для виявлення риби, збільшуючи при цьому різкість зображення структури та деталізацію поверхні дна, а функція TrackBack дає можливість прокручування історії (простежувати структуру дна пройденим маршрутом) , зберігати і переглядати встановлені мітки та цілі, заощаджуючи тим самим дорогоцінний час рибалки).
Lowrance Elite-7 і Elite-5 CHIRP з функціями картплотерерів мають надзвичайно точні, вбудовані GPS-антени і мають можливість завантаження карт.

Для моделей Elite CHIRP також доступний он-лайн сервіс Insight Genesis™, користувачі якого можуть створювати власні карти з високою роздільною здатністю з особистих записів гідроакустичних журналів, вносячи дані про структуру та рослинність дна.

Підбиваючи підсумки, процитуємо Лейфа Оттоссона, генерального директора Navico:

"Отже, в серії Elite CHIRP представлені ехолоти з потужною технологією ехолокації CHIRP, що забезпечує ще більш широкий і детальний огляд, і високоефективними функціями, які раніше успішно заявили про себе в лінійці Lowrance Elite Hybrid Dual Imaging (HDI)".

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories