Google Earth та Lowrance. Дорожні точки 2014-04-30

Імпорт та експорт маршрутних точок з/в прилад Lowrance за допомогою Google Earth

Ви можете переглядати на Google Earth збережені вами раніше на приладі Lowrance точки. Відомо, що Google Earth використовує знімки Землі, отримані з супутників, які Ви можете збільшувати до детального зображення озер та річок.

Це один із способів перегляду, якщо ви розмістили свої дорожні точки на іншій карті, а не на вашій карті Lowrance GPS. На деяких зображеннях можна побачити зарості та мілководдя.

Розміщуючи точки на Google Earth, ви можете залишити позначки «рибних місць» на майбутнє. Для імпорту та експорту дорожніх точок вам знадобляться:

  • Google Earth (безкоштовне завантаження)
  • GPSBabel (безкоштовне завантаження) www.gpsbabel.org - ця кросплатформова програма, яка конвертує "шляхові точки" у необхідні вам інші формати.
  • Ви зможете імпортувати та експортувати закладки (крапки, треки) з вашого приладу Lowrance (пам'ятайте, що при цьому вам завжди потрібно зберігати ці дані як Version 2).

Для моделей HDS: www.hightechfishing.com/importexport.html

Для LCX / LMS моделей: www.hightechfishing.com/advancedwaypoint.html

Зліва на вашій сторінці Google Earth розташована папка з вашими мітками.

Імпорт шляхових точок Lowrance: Переформатуйте файл із приладу Lowrance з розширенням (.usr) для GPXXML у GPSBabel. У верхній панелі інструментів Google Earth виберіть Інструменти (Tools), GPS, імпорт із файлу, ОК.

Ваші мітки будуть завантажені у Тимчасових точках/місцях (Temporary Places) у папці Місця (Places). Відкрийте Google Earth, щоб переглянути ваші подорожні точки.

Створення міток

У верхній панелі Google Earth виберіть Placemark - для створення тегів. Виберіть інструмент Мітка (Placemark) та використовуйте курсор панорамування, щоб перетягнути мітку в будь-яку необхідну точку на карті.

Експорт Міток

Клацніть правою кнопкою миші на мітці (Placemark) Збережіть мітку з розширенням .kml У GPSBabel імпортуйте як Google Earth .kml (Keyhole Markup Language). Експортуйте у форматі (.usr)

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories