Універсальна док-станція Uni-Dock для Sonichub 2013-10-31

Выпуск универсальной док-станции Uni-Dock для Sonichub

Нова універсальна док-станція характеризується посиленим захистом від вологості та сумісністю з останніми програмними продуктами Apple.

 

Провідні бренди рекреаційної морської електроніки Lowrance та Simrad оголосили про вихід Lowrance та Simrad UNI-Dock – нової універсальної мультимедіа док-станції для аудіосервера SonicHub®.

 

Користувачі UNI-Dock матимуть можливість користуватися аудіоопціями свого мобільного пристрою прямо на судні з повною впевненістю, що їхній пристрій захищений від шкідливого впливу морського середовища.


Новий UNI-Dock простий у використанні, підтримує технологію Plug and Play та оснащений додатковим модулем, який сумісний із цілим рядом носіїв, включаючи смартфони, плеєри та USB-накопичувачів, а також топові Apple пристрої.

 

Управління аудіосервером здійснюється з мультифункціональних дисплеїв Lowrance HDS/Simrad NSE. Через дисплей користувач безпосередньо виходить на музичні колекції свого мобільного девайсу або USB-накопичувача.

 

Спочатку створений для захисту мобільних пристроїв при використанні на судні новий UNI-Dock отримав покращений корпус з високоякісної нержавіючої сталі, спрощений і більш надійний механізмом блокування. Дані поліпшення гарантують повну безпеку пристроїв від впливів морських умов протягом тривалого часу.

Пристрій оснащений трьома з'єднувальними кабелями - Micro USB, Apple 30 Pin and Apple Lightning, що робить його сумісним з усіма топовими продуктами на ринку споживчої електроніки.

 

За словами генерального директора Simrad Yachting and Lowrance, під час випуску нової док-станції Simrad Yachting and Lowrance розробники брали до уваги постійне оновлення мобільних пристроїв. Основна перевага нової док-станції – це її універсальність та сумісність із сучасними пристроями.

 

Моряки та рибалки отримують чудову нагоду користуватися розважальними функціями своїх пристроїв прямо на судні. Новий UNI-Dock є економічно ефективним рішенням з покращеною якістю звуку і надійним захистом від суворих морських умов.

Моделі Lowrance та Simrad UNI-Dock йдуть у продаж спільно з 6-футовим USB кабелем для підключення до аудіосервера SonicHub. Що стосується захисту від вологи, UNI-Dock відповідає міжнародному стандарту IPx5.

 

Читайте також:

Lowrance Спільно З MotorGuide Запускає Новий Інтерфейс PinpointConnect

Як налаштувати Ехолот, щоб отримати чисте зображення

Як правильно використовувати Ехолот - Налаштування, Промені, Частоти

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories