Нова картографія C-MAP MAX-N 2013-08-15

logo Lowrance, SIMRAD, BGНова картографія C-MAP MAX-N дозволяє власникам Lowrance, Simrad та B&G мати доступ до великої бази C-MAP від Jeppesen з усіма необхідними картографічними даними для будь-якої точки світу.

 

Судновласники можуть легко оновити MAX-N Wide через інтернет: Jeppesen Dealers, Jeppesen direct та InsightStore.Navico.com.

MAX-N Wide

MAX-N Wide забезпечує додаткові функції C-MAP, такі як докладні карти гаваней, стоянок, охоплення внутрішніх річок та озер. Якщо Ви тільки купили сумісні картплотери Lowrance, Simrad і B&G, або вже є їх власником, MAX-N Wide забезпечує широке покриття на основі популярних карт C-MAP MAX Jeppesen Wide.

C-MAP MAX Jeppesen Wide - США, Сан-Франциско C-MAP MAX Jeppesen Wide - Норвегия, Осло

Власники Lowrance, Simrad і B&G, хто користуватиметься новинкою MAX-N, не тільки отримають точну картографічну інформацію C-MAP, що відповідає всім сучасним вимогам, а й зроблять мудрі інвестиції в майбутнє судноплавства, рибалки, відпочинку на воді.

У партнерстві з Lowrance, Simrad та B&G С-МАР продовжуватиме додавати нові шари даних та ексклюзивні навігаційні функції, які роблять картографію C-MAP вибором провідних яхтсменів та рибалок у всьому світі вже понад 20 років.

Для запису доступні наступні карти MAX-N, розмір WIDE:

  • EN-N084 Дніпро

Схеми покриття MAX-N

Європа: ww1.jeppesen.com/marine/lightmarine/gb/max-n/europe.jsp
ROW: ww1.jeppesen.com/marine/lightmarine/gb/max-n/row.jsp

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories