Sonarhub Sounder 2014-02-07

Lowrance Sonarhub Sounder

Виробник морської електроніки Lowrance вкотре порадував рибалок, оголосивши про вихід SonarHub™ Sounder. Новий компактний модуль поєднає в собі новітні технології StructureScan HD і CHIRP Sonar, що значно збільшить деталізацію і достовірність зображення дна і розташування риби, що отримується ехолотом.

Новий модуль дозволяє поєднати StructureScan HD і CHIRP Sonar з дисплеями ехолотів Lowrance HDS. SonarHub працює за принципом plug-and-play, що також є великою перевагою у швидкій та простій інсталяції пристрою.

Технологія "CHIRP" витрачає у 10 разів менше потужності для проникнення ультразвуку на велику глибину порівняно з традиційними сонарами. Таким чином, під час роботи SonarHub™ Sounder CHIRP дозволяє виявити об'єкти на глибині 1 км, а структурний сканер у свою чергу виводить на дисплей детальну картину. Цей пристрій обіцяє у кілька разів підвищити продуктивність риболовлі, дайвінгу, а також пошукових та відновлювальних робіт.

Скриншоты Sonarhub Sounder



Поєднання DownScan Imaging™ та бокового сканування, StructureScan HD в одному пристрої передає чітку детальну картинку дна під судном та навколо судна, дозволяючи рибалкам відрізнити рибу від інших водних об'єктів. У результаті екран виводиться оброблене чітке зображення підводних об'єктів.

При поєднанні з тансд'юсером AIRMAR® ТМ 150, сонар CHIRP забезпечує максимальну частоту імпульсів, що забезпечує підвищення роздільної здатності пристрою, збільшує придушення шуму, а також забезпечує більший масштаб досліджуваної області.

За словами Leif Ottosson, генерального директора Lowrance, головна перевага нового модуля SonarHub - це поєднання революційних технологій морської електроніки StructureScan HD та CHIRP технологій в одному пристрої>>.

<> модуль вдвічі полегшує пошуки риби, а також двічі підвищує ймовірність гарного улову.

Новий модуль сумісний Lowrance HDS Gen2 і Gen2 Touch
ехолот/картплоттер моделей, SonarHub має три вбудовані Ethernet-порти, що забезпечує швидку передачу даних на кілька пристроїв одночасно без необхідності додаткового розширювального модуля Ethernet.


SonarHub™ сумісний з різними перетворювачами, у тому числі AIRMAR ТМ 150 CHIRP трансд'юсером та StructureScan HD перетворювачем. Модуль також сумісний з новим SpotlightScanTM Sonar* трансд'юсером об'ємного сканування для тролінг-двигуна, який визначає підводну структуру та рибу попереду та навколо човна.

Корзина  

товар (пустая)


Articles categories